Portofoliul web design

Realizăm o gamă variată de site-uri inovative, bine optimizate cu un design personalizat afacerii dumneavoastră care să vă asigure succesul în mediul online

Asigurăm tot ceea ce este necesar pentru crearea, optimizarea și promovarea site-ului dumneavoastră serviciile de mentenanță fiind gratuite

Mobirise

Crează-ți propriul site pentru afacerea ta alături de noi.

Mai jos am prezentat câteva posibile modele de site-uri care sperăm să se potrivească necesităților voastre.

Acestea se vor modifica la cerere ( ordinea elementelor, culoarea, numărul de pagini precum și diferitele funcții ) pentru a se adapta perfect necesităților dumneavoastră.

Aceste demo-uri au ca scop pur informativ pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce anume suntem capabili și ce elemente vom folosi în crearea site-ului. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Mobirise

Simple

Template clasic pentru un site de prezentare

Este ideal pentru un site simplu de prezentare având un design clasic total responsive, ușor de editat dar optimizat puternic pentru motoarele de căutare.

Mobirise

Ilustrator

Superb site pentru pensiuni și turism

Cu un meniu mai complex și o varietate de poze ce se îmbină perfect cu designul site-ului este recomandat în turism fiind ideal pentru pensiuni.

Mobirise

Paradise

Un site grandios ce încântă privirea

Cu o multitudine de pagini, imagini și opțiuni se adaptează perfect unui restaurant sau unui complex de servicii.

Mobirise

Fantasy

Combinație de rafinament și eleganță

Un site de prezentare elegant ideal pentru prezentări de evenimente, cabinete particulare sau mici afaceri.

Mobirise

Platinum

Un site discret pentru afaceri

Fie că este vorba de ceva exclusivist sau o afacere de familie acest site folosește elemente de html și css puternic conturate și aplicate pentru necesitățile voastre pentru a vă impune în fața celorlalți.

Doresti o oferta personalizată ?

Dacă ți-a plăcut vreunul din demo-urile noastre de mai sus nu ezita să ne contactezi completând formularul din dreapta cu detaliile care se potrivesc afacerii voastre
Modelele oferite de noi nu satisfac cerințele de care aveți nevoie ? Avem zeci de alte modele ce se vor adapta cerințelor voastre, tot ce aveți de făcut este să sunați la numărul de telefon afișat să ne comunicați nevoile personale sau să completați formularul alăturat pentru a ne ajuta să înțelegem ce anume vi s-ar potrivii.

© Copyright 2018 Siteul-tau - All Rights Reserved