bootstrap navbar

Creaza site pensiune

Un site superb,complex care te va ajuta cu siguranta să te impui în mediul online 

De un rafinament și o eleganță deosebită utilizând o paletă largă de culori și o multitudine de elemente care să faciliteze promovarea serviciilor în mediul online, acest tip de site se face remarcat printr-un design unic, responsive și bine structurat care să capteze chiar și celor mai grăbiți clienți.

Alege să îți promovezi acum afacerea prin intermediul propriului site web

Desigur motivele pentru a crea un site care să îți reprezinte afacerea sunt complexe însă dacă ar fi să alegem câteva dintre acestea am putea enumera unele dintre cele mai importante:

  • Brandul companiei- Ca orice companie care se respectă orice hotel/restaurant sau pensiune are nevoie de un brand care să adauge un plus de valoare companiei sale și cum am putea face asta mai bine dacă nu în mediul online printr-un logo adecvat.
  • Designul prietenos- Utilizăm un meniu prietenos, dar care să prezinte ofertele tale cât mai detaliat și folosim o multitudine de elemente care să faciliteze comenzile online astfel încât un hotel/restaurant online sau pensiune să poată îmbunătăți semnificativ veniturile prin intermediul unui site de acest gen.  
  • Un site responsive- Un studiu efectuat arată că 4 din 7 accesări pe internet se fac de pe telefonul mobil, iar un site responsive se mulează perfect pe orice tip de dispozitiv permițând astfel oricărui vizitator accesul din mers și creșterea ratei de CTR.  
  • Optimizarea- Cheia succesului o reprezintă optimizarea site-ului on-page care asigură o poziție bună în motoarele de căutare și un flux enorm de vizitatori care influențează direct veniturile câștigate, fără să mai vorbim de economiile făcute la capitolul promovare a site-ului.
  • Galeria foto- Opțiunile ce permit introducerea galeriei foto crește semnificativ șansele prin afișarea spectaculoasă de a vă face cunoscută afacerea!
  • Site unic- un site unic, personalizat cu un design inovativ realizat elegant care să iasă din tipare și să vă ajute să vă impuneți în fața concurenței.
  • Rezervări Online- Implementarea unui sistem simplu care să vă ajute la management și să vă actualizeze în timp real datele companiei dumneavoastră.

Dorești un upgrade pentru pensiunea sau hotelul tău ?

Dacă te-ai săturat să plătești site-urilor de turism și ești decis să îți creezi propriul site pentru pensiunea sau hotelul tău, nu ezita cere gratuit oferta personalizată pentru tipul afacerii tale, completând formularul din dreapta.

© Copyright 2018 Site-ul tau - All Rights Reserved